Cele mai recente lupte de strada care s-au dat in Bucuresti scot la fata o noua ordine in lumea interlopa si teritoriile pe care acestia si le-au acaparat. Presa mondena va prezinta o harta cu modul in care si-au impartit mafiotii sectoarele.

Această prezentare necesită JavaScript.

Bucurestiul are o istorie “de succes” la capitolul grupari mafiote formate de cele mai multe ori din analfabeti, care au pus stapanire pe fiecare coltisor din oras pe care cauta sa-l valorifice. Cu sabia, cutitul sau pistolul la tampla!

Mare parte din brigazile de interlopi care au facut istorie au ajuns rand pe rand dupa gratii, insa din spate au venit altii care si-au adjudecat usor, dar sigur, sectoarele. Cel mai recent incident care scoate in evidenta o grupare “new entry” in Bucuresti a avut loc in urma cu doar cateva zile. Totul s-a intamplat intr-un restaurant din Drumul Taberei, care a fost scena unei batai ca-n filme, incheiata cu oase rupte si interlopi spitalizati.

Vorbim despre gruparea Mogos, condusa de asa-zisul Mogos din Pantelimon. Acesta a prins tupeu si putere dupa ce s-a inrudit cu Nutu Camataru. Adica s-au facut fini.
L-au batut pe soferul lui Borcea

Mogos si-a aratat suprematia intr-o bataie la care l-a invitat pe soferul lui Cristian Borcea. Doar ca au avut o surpriza! Bodyguarzii cuibusorului de manele au fost mai puternici decat locotenentii lui Mogos, si au lovit cu niste cozi de topoare pana i-au bagat in spital.

Gruparea Mogos actioneaza de regula in Sectorul 5 al Capitalei, si face “casa buna” cu o alta grupare noua, clanul Tostaua. Ce-i recomanda? Activitatile de proxenetism, trafic de droguri si santaj.
Interlopii din clanul Tostaua insa au dovedit ca nu au niciun fel de scrupule si pot ucidechiar si la comanda. De fapt asa si-au “marcat” teritoriul in Capitala, dar mai ales in Ilfov, dupa ce si-au executat un rival ca-n filmele cu mafioti. Au continuat apoi sa faca… afaceri. Cu sechestrari de persoane, mai exact boschetari, pe care ii silesc sa munceasca pe santier, iar toti banii se deconteaza in buzunarele lor.

In Sectorul 4, clanul Gruia isi face debutul in zona de furturi de masini si talharii. Cum iti dai seama ca smecheriile le merg fara probleme? Este de ajuns sa treci prin cartierul Progresul si comuna Jilava, acolo unde si-au construit toti membrii gruparii case cu turnulete care se vad din satelit. Acest clan este fondat de o familie de tigani din Giurgiu care a venit la Bucuresti sa faca legea.

Instructiunile vin si de dupa gratii

Unul dintre capii clanului, Gruia Zamfir, supranumit “Foreman”, este inchis, insa a avut grija ca din spatele gratiilor sa-si coordoneze ca la carte membrii, pe care i-a specializat si tehnica “Maradona”.

Adica sub diverse pretexte sustrag obiecte de valoare si dispar cu ele.

Sectorul 3 a fost cotropit in ultima vreme de clanul Burtea, care au iesit in evidenta prin batai sangeroase cultivate in spatele gratiilor. Pentru ca membrii gruparii sunt mai toti recidivisti. Cel mai recent scandal a avut ca victima un bucurestean care a ramas fara dinti in gura dupa ce unul dintre interlopi a atentat la bunurile lui. Acestia mai sunt recunoscuti pentru ca cer taxe de protectie in cartier.
Sectorul 1 este controlat de gruparea “Domnu”, care se ocupa cu proxenetism, talharii si furtul de masini.

Capul clanului, Vasile Domnu, a fost ucis de un clan rival, dupa ce a primit un glont in cap in plina rafuiala.

 

Citeste si...  Mafioţii ruşi vor să rămână în memoria colectivă şi după moarte!