Poveste adevarata se cunoaste bine faptul ca animalele de casa au un rol important in viata oamenilor. In primul rand ii obliga pe acestia sa respecte un anume program al vietii de zi cu zi si sa pastreze legatura cu natura. Apoi, ele sunt un bun remediu impotriva singuratatii.

Poveste adevarata :0 femeie svata de al moarte de trei pisici

Poveste adevarata si cate cazuri nu au fost aduse in atentie cu animale care au devenit adevarati eroi, in special cainii, atunci cand a fost vorba de salvarea vietii stapanilor lor?

De data aceasta, vorbim despre pisici. Mai exact despre trei. Iata ce au facut aceste micute feline, potrivit relatarii lui Stephanie Doody, o englezoiaca de 55 de ani.

Ea este convinsa ca a putut sa scape de cancerul de peritoneu, gratie celor trei animale de companie ce au semnalat prezenta tumorii aflata in stare latenta si care i-au salvat astfel viata.

Citeste si...
Crimă teribilă în București. Ucigasul a spalat cutitul și a plecat

Totul a inceput in iulie 2013, cand micutele feline s-au asezat pe abdomenul ei si au inceput s-o loveasca pe burta cu labutele. Dupa aceasta, femeia a resimtit o umflatura in partea de jos a abdomenului si a plecat imediat la spital. Mai intai, medicii au crezut ca este vorba de un chist ovarian sau de un cancer la intestine.

Dupa mai multe investigatii, verdictul a fost altul: pseudomixoma peritoneala, o forma de cancer al peritoneului foarte rara si fara simptome.

In urma operatiei dificile, tumoarea i-a fost extirpata, iar Stephanie Doody s-a aflat in afara oricarui pericol.

Dupa pararea sa „cancerul este o schimbare moleculara in corp, perioada in care mirosul se schimba si el, iar acest lucru le-a atras pisicilor atentia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.