Victor Ponta a reinviat, macar la nivel declarativ. El s-a laudat cu legea propusa de el, in care cerea cresterea salariilor cadrelor medicale cu 25% si a bugetarilor cu 10%. ponta11 Ponta crede că dacă ar fi fost in continuare premier, presedintele Iohannis nu ar fi promulgat legea, justificându-se ca nu e sustenabila si are scop electoral.

”Ma bucur foarte tare ca aceasta masura adoptata de noi este in vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic si incorect sa vezi ca Romania are crestere economica 4 ani la rand ( cea mai mare din UE in ultimul trimestru) si ca acest lucru nunse reflecta si in „buzunarul” omului obisnuit. Relaxare fiscala si crestere a veniturilor – acestea au fost baza Programului economic si social al USL .

Citeste si...
PNL: Este esential ca dosarul lui IOHANNIS sa fie solutionat inaintea inceperii campaniei

PS – foarte probabil daca eram tot eu eu Prim Ministru dl Iohannis ar fi respins legea spunand ca ” nu e sustenabila si are scop electoral”. Asa a acceptat ca e fff buna si sustenabila, si nici nu are efect electoral !!! Deci tot raul spre bine!”, a anuntat in această dimineață al fostului premier.