Papa Francisc a reușit să-i aducă laolaltă pe toți liderii politici ai României, chiar dacă, în realitate, pe scena politică, sunt cei mai mari dușmani. Într-o fotografie postată pe Facebook de președintele PMP, Eugen Tomac, apar doi dintre câștigătorii alegerilor europarlamentare, care stau umăr la umăr Ponta şi Orban se bălăcăresc, dar îsi fac selfie împreună.

Ludovic Orban, președintele PNL, și Victor Ponta, șeful partidului Pro România, s-au așezat unul lângă celălalt în Catedrala Mântuirii Neamului, în așteptarea Papei Francisc. Zâmbesc și par să fie cei mai buni amici, în timp ce Eugen Tomac imortalizează momentul.

„Unitate și armonie”, e mesajul care însoțește fotografia. Eugen Tomac face referire la mesajul transmis de Suveranul Pontif, în declaraâia pe care a făcut-o la Palatul Cotroceni.

Asta deși, cu o zi înainte, Victor Ponta, fostul premier al României, a lansat un atac dur la adresa lui Orban.

Citeste si...
Premierul Ludovic Orban anunță că România va crește capacitatea de testare pentru coronavirus

nvitat la emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea TV, Ponta l-a numit pe președintele liberalilor lansat un „combinagiu din anii ’90”.

„Ludovic Orban este un combinagiu de anii ’90, este o relicvă politică. Principalul sabotor al Ralucăi Turcanu la șefia Camerei Deputaților a fost Orban, de asemenea, principalul sabotor al lui Rareș Bogdan este tot Orban. Am scăpat de Dragnea, trebuie să scăpam și de Orban că sunt la fel. Orban este ca o Dacie 1100, ne poluează. Cât e Orban șeful PNL, nu va trece moțiunea de cenzură. Pro România nu stă de vorbă cu Orban”, a spus Victor Ponta.

Pe de altă parte, dacă vrea să aibă succes cu moțiunea de cenzură, Ludovic Orban are nevoie ca de aer de Victor Ponta și de voturile colegilor săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.