Liderul Pro România, Victor Ponta, şi secretarul general al acestei formaţiuni politice, Ion Mocioalcă, s-au întâlnit, miercuri, în sala de şedinţe a Primăriei Bocşa, cu primarul oraşului, precum şi cu salariaţi ai instituţiei, cu care au purtat discuţii despre accesarea şi derularea de fonduri europene, după care au participat la un scurt miting electoral la Casa de Cultură, conform Agerpres.

„Pro România înseamnă Victor Ponta, Corina Creţu, Mihai Tudose. Cu toţii au făcut o campanie civilizată şi speră ca după 26 mai să se deosebească de ceilalţi, să rămână decenţi, pentru că partidul se adresează oamenilor normali, decenţi şi de bun simţ. Suntem la Pro România şi nu ne întoarcem la PSD. Îmi doresc foarte tare ca şi celelalte partide să se schimbe în bine. Deocamdată nu s-au schimbat decât în rău. Noi suntem la Pro România, un proiect micuţ, care a pornit cu câţiva oameni şi nici cei de la scenă, nici cei din sală nu au venit pentru a primit funcţii sau contracte. Nicu Bănicioiu, dacă acum i-ar da un mesaj lui Dragnea, l-ar pune ministrul Sănătăţii, dar pentru o funcţie, nu suntem de acord cu hoţiile şi prostiile care se întâmplă. Nu vrem să fim ca alţii, îmi pare rău… ca doamna Andronescu, care zicea că Dragnea e rău, că Guvernul e prost, iar după ce ne dă o funcţie, ne răzgândim. Noi suntem oameni care am făcut şi greşeli, dar din care am învăţat şi pe care nu trebuie să le repetăm. Vrem doar să dăm oamenilor o alternativă, pentru a avea cu cine să voteze”, a declarat Victor Ponta.

Citeste si...
Ambulanţă atacată cu pietre de cetățeni revoltați. Iată de ce

Pro România, spune Ponta, vrea să-i reprezinte în Parlamentul European pe toţi românii, ceea ce înseamnă că trebuie gândit un viitor comun pentru ei, indiferent în ce colţ al lumii s-ar afla.

De la Reşiţa, cei doi politicieni au plecat spre oraşul Moldova Nouă.