Premierul Victor Ponta a anuntat ca isi ia o vacanta, dupa modelul lui Klaus Iohannis probabil, dar a precizat ca isi doreste sa nu poata fi gasit de catre presa. Victor Ponta si-a luat concediu în perioada 9-13 aprilie, acesta delegându-și atribuțiile de coodonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea.
Premierul, influentat de felul in care a actionat familia prezidentiala cand a plecat in vacanta de Pastele catolic, nu a vrut să dezvaluie locul unde isi va petrece sarbatorile pascale, ci s-a rezumat la a spune ca ”va sta cu familia într-un loc în care spera sa nu fie găsit”.
 
Victor PontaEi bine, ghinionul lui: romanii din diaspora l-au dat de gol. Astfel, Ponta a fost surprins intr-o aeronava a companiei Lufthansa, un avion care zboara pe  ruta Frankfurt-New York. Ponta a fost fotografiat de Marius Mina, un cetatean care, din nou ghinion pentru premier, se deplasa cu același avion.  Astfel, iun timp record, inca din Vinerea Mare, toti romanii au aflat unde anume isi petrece prim minstrul Pastele. Cetatenii romani din diaspora au functionat mai ceva decat serviciile secrete !
Citeste si...
Amintirile îl chinuiesc pe Keo? Andreea Bălan e cu americanul, iar Keo simte nevoia să evadeze şi el! Fără Misty!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.