Victor Ponta a precizat, după anunţul făcut de Călin Popescu Tăriceanu privind o alianţă politică între ALDE şi Pro România, că s-au făcut progrese în acest sens, dar că nu s-au luat decizii. El a reluat mesajul transmis în 22 iulie conform căruia este dispus să dicute un proiect politic comun dacă ALDE iese de la guvernare.

„Pe 22 Iulie am spus “daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun” !

Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune – sunt sanse mai mari de succes!

Citeste si...
Francezii au reuşit să destructureze o grupare de proxeneţi români

Este o nevoie uriasa de schimbare a modului de guvernare a tarii  un “RESET” total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice!

Noi Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 

Tot miercuri, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat pe Facebook, că a stabilit împreună cu Victor Ponta ca cele două partide, ALDE şi Pro România să colaboreze sub forma unei alianţe politice. Cele două formaţiuni vor avea grupuri parlamentare comune. „Vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL”, a scris Tăriceanu pe Facebook.