„Cea mai mare insultă la adresa unei femei e s-o dai exemplu pe Udrea”

 udrea

Ponta a atacat-o pe deputata PMP Elena Udrea în faţa tinerilor din PSD, spunându-le femeilor prezente la eveniment că „cea mai mare insultă la adresa unei femei din România e s-o dai exemplu pe Elena Udrea”. Într-un discurs ce s-a dorit ironic la adresa preşedintelui, premierul a spus că „Băsescu ne atacă cu paraşutele”.

ponta-udrea

Liderul pesediştilor, premierul Victor Ponta, şi-a început discursul în faţa tinerilor din PSD, PC, UNPR că se află într-un „loc deschis” şi nu ar dori „să cadă vreo paraşută în cap”. „Ştiţi că în ultimul timp Băsescu ne atacă cu paraşutele”, a continuat Ponta.

ponta-selfie-cu-sturzu

„Nu ştiu dacă Mihai Sturzu e femeie, e tânăr, e UNPR, e PC, important e să-l ţin lângă mine, e un loc deschis şi nu aş vrea să îi cadă vreo paraşută în cap de la Traian Băsescu. Ştiţi că el în ultimul timp ne atacă cu paraşutele, dar noi avem piloţi”, a încercat Ponta să ironizeze acţiunea de campanie a Elenei Udrea care a sărit ieri cu paraşută.

ponta

Ponta a continuat atacul la adresa Elenei Udrea. „Cea mai mare insultă la adresa unei femei din România e s-o dai exemplu pe Elena Udrea. Nu există o insultă mai mare, jignire mai mare pentru o femeie şi pentru un om în această ţară”, a spus Ponta.

La finalul intervenţiei sale la evenimentul “TSD Rulz”, Ponta a făcut o poză selfie cu Mihai Sturzu pentru a se vedea susţinerea de care beneficiază.

 

Citeste si...  Vesti dramatice despre Regina Angliei! Medicii sunt in alerta!