Cafeaua trebuie consumata mereu fierbinte asta deoarece cea mai populara bautura din intreaga lume poate fi un aliat de minune cand ne trezim de dimineata, dar poate avea si un rol important asupra organismului. Tocmai de aceea, cafeaua trebuie consumata mereu inferbantata

 

Daca veti tine cont de aceasta regula de aur  ca cafeaua trebuie consumata mereu fierbinte  atunci cand preparati licoarea magica, in fiecare dimineata, va puteti bucura si de proprietatile acestei bauturi. Si pentru ca e nelipsita din meniul fiecarei zilei, trebuie respectat si modul in care o savuram.

„Cafeaua trebuie consumata mereu fierbinte”. Cei putin asta cred oamenii de stiinta cand vine vorba de licoarea fermecata care ne trezeste in fiecare dimineata. Sunt insa multi iubitori de cafea care o prefera rece, cu cateva cuburi de gheata, mai ales vara.

Totusi, acest obicei in ceea ce priveste consumul de cofe nu e tocmai si cel mai benefic organismului. In comparatie cu cafeaua rece, cea fierbinte are mult mai multe proprietati, care se activeaza tocmai la o temperatura ridicata.

Studiile specialistilor au aratat ca o ceasca de cafea fierbinte contine un nivel mult mai ridicat. Acest lucru se datoreaza tehnicii de preparare. La o concluzie similara au ajuns si chimistii de la Universitatile Philadelphia si Thomas Jefferson.