Pompiliu Popescu a explicat de ce unii jucători au fost testați negativ, după care au devenit pozitivi pentru COVID 
Într-o intervenție la Tv.

Pompiliu Popescu a vorbit pe larg despre pandemia de COVID-19: „Trebuie să ai un minimum de educație ca să înțelegi ce se întâmplă, lucrurile sunt simple. Dacă o probă a fost corectă, un test pozitiv poate ajunge negativ.

După 10-12 ore, antigenul poate să dispară și virusul să negativeze testul. Să nu mai existe concentrația necesară care ține testul pozitiv. Mai rău este dacă ai un test negativ, după pozitiv, după iar negativ, după pozitiv. Atunci ne ducea cu gândul că probele nu sunt corect făcute. Dar în 8-10 ore, un test suferă o schimbare în antigen încât devine pozitiv sau negativ.

O mare parte din poporul nostru nu are educație, iar din această cauză nu există disciplina care să ne protejeze”, a spus Pompiliu Popescu la Tv.

Citeste si...
Iată prima apariție în public a Reginei Elisabeta a II a, după pandemia de coronavirus

Cabral a fost testat negativ! Academica Clinceni – Poli Iași. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, după ce jucătorul Rodny Lopes Cabral (25 de ani) a fost testat negativ de două ori consecutiv.

Meciul dintre Academica Clinceni și Politehnica Iași urma să se dispute sâmbătă, de la ora 15:30, dar a fost amânat după ce un jucător de la echipa antrenată de Mircea Rednic a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ulterior, Cabral a fost testat la o clinică privată, iar rezultatul a fost negativ. Jucătorul a fost testat din nou, duminică, dimineață, iar rezultatul a fost de asemenea negativ.

Cu două rezultate negative consecutive, Cabral a fost declarat apt de joc.