Ancheta care îl vizează pe Eugen Stan, polițistul pedofil, de la Brigada Rutieră a Capitalei, este în derulare și pare să vizeze zeci de agresiuni sexuale cu autor necunoscut săvârșite în ultimul deceniu în Capitală și chiar în țară. Din arest, agentul de poliție încearcă să se apere în felul său, amenințând cu greva foamei. Motivul? Investigatorii care îl anchetează ar încerca să-l acuze de fapte pe care el nu le-ar fi comis.

Pus în fața evidențelor – imagini în care polițistul pedofil pipăie copii și femei, cazuri care au apărut în spațiul public chiar și după câțiva ani de la producerea agresiunilor -, Eugen Stan a recunoscut anumite fapte. Însă, agentul de la Brigada Rutieră a Capitalei încearcă să evite o eventuală postură de pedofil în serie, cu zeci de agresiuni la activ. Din celula pe care o împarte cu alți doi infractori – un alt pedofil și un hoț instruiți să-l ”spioneze” împreună cu gardienii, pentru ca acesta să nu încerce să se sinucidă -, Eugen Stan vorbește din ce în ce mai des de greva foamei, pe care este dispus să o declanșeze în semn de protest.

”O să intru în greva foamei!”

”Unele fapte le-am recunoscut, eram pe filmări…Dar ei (n.r. investigatorii care anchetează cazul) vor să îmi pună în cârcă tot ce nu s-a rezolvat până acum. În celelalte cazuri, sunt nevinovat, nu le-am comis eu. O să intru în greva foamei!”, amenință din celulă polițistul pedofil, care se află de o lună în Arestul Central al Poliției Capitalei.

Citeste si...  HOROSCOP 7 septembrie 2018

În cele 30 de zile de detenție, Eugen Stan nu a primit nicio vizită în arest

De când a ajuns într-una dintre celulele Arestului Capitalei, renovată de curând, pe care o împarte cu alți doi arestați, polițistul pedofil nu a primit vizita niciunuia dintre membrii de familie sau a vreunui cunoscut. În aceste condiții, agentul se mulțumește cu mâncarea de la cazan și continuă să folosească aceleași haine, adică acelea cu care era îmbrăcat în momentul în care a fost reținut și, mai apoi, arestat.

”Nu a venit nimeni la el. E necăutat. Acolo (n.r. – în arest)  nu are niciun prieten, pentru că e un ins foarte închis, extrem de retras, care pare să nu aibă remușcări pentru ce a făcut. În plus, ceilalți arestați se feresc să își asocieze imaginea cu el. E supravegheat în permanență, pentru că au existat informații derivate din comportamentul său care îl plasau în postura unui potențial sinucigaș”, ne-au dezvăluit surse judiciare.