Un Bărbat a fost împușcat de poliție în cap, miercuri, la Constanța, după ce nu a oprit la semnalele oamenilor legii, a murit joi la spital.

Un bărbat a fost împușcat de poliție în cap, la Constanța, după ce nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Conform IPJ Constanța, polițiștii din Năvodari au încercat să oprească, în jurul orei 4:20, o mașină care avea parbrizul spart. Pentru că nu a oprit la semnalul ofițerilor, polițiștii au plecat în urmărirea mașinii și au tras trei focuri de avertisment în plan vertical.

„În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat în mod intenționat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă în autospeciala de poliție”, se arată în informarea IPJ Constanța.

Citeste si...
Cum sa nu devii obsedata de un barbat.

Conform sursei citate, la intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, două persoane fugind de la fața locului. Polițiștii au găsit pe bancheta din spate a mașinii un bărbat inconștient, împușcat în cap.

Bărbatul de aproximativ 20 de ani a fost intubat și transportat în comă la spital.

Polițiștii continuă cercetările.