Într-o postare făcută astăzi pe contul său de Facebook, politicianul Mircea Draghici afirmă că autoturismul GLE, marca Mercedes, a fost achiziționat din fonduri proprii și nu și-a mai îndeplinit obiectivul pentru care a fost cumpărat. Nefiind vorba de nicio subvenție, singurul care a avut “de suferit” din cauza acestei investiții a fost însăși cumpărătorul.

Așa cum reiese și din postarea politicianului, autoturismul a fost cumpărat la același preț, dar din lipsă de fonduri la momentul investiției plata a trebuit făcută tranșat. În acest moment, contravaloarea autoturismului a fost achitată integral, nerămânând niciun rest de plată.

Acuzații false în presă la adresa politicianului Mircea Drăghici

Valoarea autoturismul Mercedes a stârnit controverse și suspiciuni în presă. Gurile rele au susținut că acesta a fost cumpărat din banii partidului și folosit în scopuri personale. Dar domnul Mircea Drăghici dezminte aceste acuzații și cu această ocazie lămurește situația și în legătură cu imobilul aflat în cartierul Pipera.

Spre deosebire de controversatul autoturism, imobilul din Pipera nu aparține omului politic și el servește drept loc de adunare și ocazional de cazare pentru membrii departamentului PSD online. Dacă acest imobil ar fi aparținut înr-adevăr domnului Mircea Drăghici, dumnealui și familia nu ar mai fi fost nevoiți să locuiscă cu chirie într-o altă zonă din capitala țării.

Citeste si...
Se RUPE coaliția? Varujan Vosganian o face praf pe Viorica Dăncilă