Este alertă în Capitală după ce două femei au fost bătute în plină stradă, iar poliţiştii nu exclud să fi fost atacate de acelaşi bărbat. Una dintre ele a avut nevoie de îngrijiri medicale. Sunt deocamdată puține indicii, dar polițiștii încearcă să analizeze mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Una dintre victime se află în continuare la spital în stare gravă, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

„Modul de operare a fost unul similar, persoanele au fost bătute fără a li se sustrage bunuri. În primul caz, o femeie a fost atacată de un bărbat necunoscut, aceasta fiind salvata de un cetățean care a intervenit, agresorul părăsind zona. În cel de-al doilea caz, o femeie a fost găsită în zona unui complex comercial, tot din sectorul 6, căzută, am fost sesizați prin apel 112, aceasta a fost dusă la spital unde este internată. Momentan nu am putut să obținem o declarație din partea acesteia, fiind internată în stare destul de gravă,” a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Poliţia a pus la dispoziţia cetăţenilor un set de imagini pentru identificarea autorilor sau autorului unor agresiuni asupra a două femei, cauzele aflându-se în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Citeste si...
Un bărbat și-a dat foc în centrul Bucureştiului.

„În seara de 24 septembrie, prin apel 112, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun. La intervenţia unui martor, agresorul a părăsit zona. La aceeaşi dată, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că, în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, dar şi un echipaj de prim ajutor. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigaţii a rezultat că ar fi fost victima unei agresiuni”, informează Poliţia Capitalei într-un comunicat transmis, vineri, Agerpres.

Au fost audiate mai multe persoane, după cercetările de la faţa locului fiind identificate şi camere de supraveghere, de unde au fost obţinute imagini.

„Sunt exploatate toate informaţiile obţinute şi nu este exclusă nicio variată, inclusiv cea ca ambele persoane să fi fost agresate de unul şi acelaşi bărbat”, se arată în comunicat.