Poliția a împanzit Capitală cu forţe de ordine marți noapte, la mai puţin de 24 de ore de la incidentul sângeros în care a fost ucis un cunoscut interlop.

Acţiunea a avut drept scop menţinerea ordinii şi liniştii publice, spun autorităţile.

Poliția a împanzit Bucureștiul și-a făcut filtre liderul temutului clan Duduianu, zis „Emi Pian”, a fost ucis cu o noapte în urmă de membrul unui clan rival.

Conflictul ar fi pornit la un joc de barbut, când protagoniștii și-au dat seama că îl împrumutaseră, cu câteva sute de mii de euro, pe același jucător de la masă, lucru considerat de neiertat în lumea interlopă.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Polițiști: “Bile, bile în toată regulă, aer comprimat, petarde. Mai ai? Aici ce aveţi?”

Punctele cheie din Bucureşti au fost împânzite marți noapte de poliţişti de la Brigada Rutieră, jandarmi și luptători SIAS.

″-Control de rutină. A oprit pe toată lumea, nu doar pe mine.
Ce făceai cu pistoul cu bile?
Ma joc cu el la baltă.”

Desfăşurare de forţe a fost şi în zona în care a avut loc crimă cu o noapte în urmă.

În mai puţin de o oră, la filtrul de pe Calea Giuleşti, poliţiştii au găsit cinci persoane care aveau în maşini arme albe sau pistoale cu bile. Acestea au fost duse la audieri.

Comisar-şef Valentin Ionita-Ioniţă, IGPR: “Au fost instituite mai multe filtre pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Se vor continua cercetările în dosarele penale pentru a se definitiva operaţiunea.”


Citeste si...
Google va primi acțiuni la Uber în valoare de 244 de milioane de dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.