Un milionar mexican a fost arestat în SUA, fiind acuzat de moartea fiului său de 11 ani în timpul unei plimbări cu barca, informează Sky News.

Băiatul un milionar mexican a fost aruncat peste bord când barca condusă de tatăl său a lovit un val, în timp ce se plimbau în larg, la nord de San Francisco. Javier A Burillo, în vârstă de 57 de ani, a fost arestat la reședința sa din Belvedere, fiind suspectat de omor involuntar, vămătare corporală și conducerea unei ambarcațiuni sub influența alcoolului.

Burillo se afla în barcă împreună cu copii săi, de 11 și 27 de ani, când a lovit un val, iar ambii frați au căzut din barcă. Bărbatul s-a tras întâi în barcă pe fiul cel mare, apoi l-au scos din apă și pe fiul cel mic. Acesta din urmă ar fi fost lovit și de barcă în timp ce era scos din apă.

Citeste si...
Un tată și-a violat fiica și a lăsat-o gravidă. El tocmai ce devenise din sărantoc milionar, de pe urma a doi copii morți

Burillo a condus înapoi la docuri, unde fiul său de 11 ani a fost declarat mort. Milionarul mexican a fost eliberat contra unei cauțiuni de 1 milion de dolari, în așteptarea procesului.

Javier Burillo Azcarraga face parte din una dintre cele mai bogate familii din Mexic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.