PNL vrea să-l debarce pe Călin Popescu Tăriceanu de la şefia Senatului, fiind în căutarea unei noi majorităţi. Liderul PSD Victor Ponta a comentat demersurile liberalilor, spunând că fiecare are preocupările lui, iar PNL se ocupă de cumpărat parlamentari.

Asta cu schimbarea majorităţii este preocuparea celor de PNL, preocuparea noastră este să guvernăm bine. (…) Noi ne ocupam de guvernare si de viata de zi cu zi a cetăţenilor, cei de la PNL se ocupă de cumpărat parlamentari. Fiecare cu preocupările sale. Nici o supărare”, a declarat, luni, Victor Ponta.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, că liberalii ar putea anunţa schimbarea majorităţii la Senat într-o săptămână sau două.

Alina Gorghiu a susţinut că schimbarea majorităţii la Senat ar putea fi anunţată într-o săptămână sau două.

Dacă discutăm despre încercarea noastră de a schimba majoritatea, probabil că o să o anunţăm în viitorul…, probabil săptămâna viitoare, în două săptămâni, eu mi-aş dori să fie cât mai repede, pentru că Senatul este o Cameră împortantă, cred că această Cameră trebuie să aibă amprentă liberală şi la conducere. Acest lucru nu l-am ascuns public, încercăm schimbarea preşedintelui Senatului, în schimb, aş dori să facem lucrurile înainte şi să vedem cum se va întâmpla”, a afirmat ea.

Întrebată de câte voturi mai are nevoie PNL pentru a schimba majoritatea la Senat, Gorghiu a răspuns că nu o să răspundă la „o matematică atât de seacă”.

Citeste si...
Propagandă neașteptată a homosexualității în direct pe un canal de televiziune rus