Ședința de miercuri de la PNL va coincide cu startul campaniei electorale pentru liberali.În ședință vor fi desemnați oamenii care vor conduce această campanie electorală și vor fi lansate primele teme din programul de guvernare.

Conform unor surse liberale, copreședintele PNL, Vasile Blaga va fi mandatat să conducă această campanie electorală, dar alături de el vor fi toate numele grele ale PNL din teritoriu. Purtător de cuvânt al campaniei va fi Adriana Săftoiu, iar restul liderilor vor primi în administrare o zonă a țării.

Totodată, liberalii vor lansa și primele două teme din programul de guvernare, pe care le vor supune consultării publice. O temă care va fi intens promovată de PNL este situația din penitenciare, mai ales că și în sondajul CURS acest subiect a stârnit interes din partea electoratului.

Citeste si...  Gigi Becali a primit cea mai DURA lovitura posibila.

În ceea ce îi privește pe tehnocrați, cei din PNL au cam abandonat pista, după ce au văzut cât de prost stau în sondaje. În acest moment se așteaptă o poziție din partea lui Dacian Cioloș.

”Cioloș este singurul care contează din acest Cabinet. El ne interesează foarte tare, iar în sondaje stă destul de bine. Restul miniștrilor stau destul de prost și dacă unii au crezut că pot capitaliza luptându-se cu PSD, au greșit. Nu capitalizezi electoral ca ministru când te lupți cu fosta guvernare”, au precizat surse din PNL.