Ludovic Orban a anunțat, luni, că PNL va lansa un site unde românii vor putea semnala tentativele de boicot sau de fraudare a alegerilor europarlamentare sau a referendumului pe justiției din 26 mai, potrivit Mediafax.

„Vreau să anunț că, PNL a luat decizia să lanseze un site în cursul zilei de mâine (marți – n.r.),aici:https://www.oprestefrauda.ro/ . Acesta este numele site-ului pe care îl vom lansa mâine în care cerem fiecărui cetățean, care este amenințat, cerem fiecărui cetățean care află informații privitoare la tentativa de boicot sau de fraudare a alegerilor și a referendumului de către PSD-ALDE, să ne transmită informațiile pentru a le putea face publice și pentru a putea să reacționăm în timp util împotriva oricărei tentative de fraudă”, a declarat Ludovic Orban, luni la sediul partidului.

El a afirmat că PSD e capabil să apeleze la orice avuz pentru a-i împiedica pe oameni să voteze potrivit propriei conștiințe la alegerile europarlamentare sau la referendum.

„Referendumul și alegerile pentru Parlamentul European sunt practic similare, orice fel de tentativă de fraudă privitoare la referendum afectează și votul la alegerile pentru PE. PSD e disperat, știe foarte clar că în sondajele de calibrare făcute chiar de ei, Partidul Național Liberal este peste PSD și că avem șansa să câștigăm alegerile. Din cauza asta au intrat într-o stare de nebunie totală, în care și-au pierdut complet orice legătură cu realitatea și sunt capabili să apeleze la orice abuz, la orice formă de amenințare, de șantaj, de corupție, de intimidare pentru a-i împiedica pe oameni să voteze în conformitate cu propria lor conștiință”, a conchis Orban.

Citeste si...
Adriana Săftoiu, despre referendumul pentru redefinirea familiei: Se încalcă un drept fundamental, al familiei. Căsătoria nu este un drept, ci o aleger

Alegerile pentru Parlamentul European au loc pe 26 mai, odată cu referendumul pe justiție solicitat de președintele Klaus Iohannis.

Cele două întrebări ale referendumului din 26 mai care vor fi incluse pe buletinul de vot sunt: 1. „Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?” 2. „Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.