Primarul General, Gabriela Firea, a transmis astăzi o scrisoare de nemulțumire firmei SC Coral Impex SRL, cea care este responsabilă de aplicarea tratamentelor de combatere a țânțarilor în  toate parcurile și aliniamentele stradale din Capitală.

Prin acest document, Primarul General își exprimă public nemulțumirea pentru modul defectuos de aplicare a ultimului tratament de combatere a țânțarilor și atrage atentia asupra faptului că SC Coral Impex SRL nu și-a îndeplinit în integralitate obligațiile asumate prin contractul aflat în derulare.

Va transmitem mai jos, integral, scrisoarea de nemultumire:

”Prin prezenta, vă aducem la cunoştinţă nemulţumirea Primăriei Municipiului Bucureşti, partenerul dumneavoastră contractual, cu privire la efectuarea ultimului tratament de combatere a ţânţarilor, aflat în prezent în derulare.

​Deşi, conform documentaţiei aferente contractului, aveţi obligativitatea menţinerii limitei de confort  pentru cetăţeni, prin atingerea unui nivel scăzut al existenţei populaţiei de ţânţari, în ultima perioadă, sesizările primite de la locuitorii municipiului Bucureşti demonstrează exact contrariul.

Citeste si...  Modele feminine peste timp

​Astfel, în ultima perioadă, la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Primăriilor de Sector, s-au primit numeroase sesizări scrise, apeluri telefonice, cât şi mesaje pe reţelele de socializare, cu privire la prezența masivă a ţânţarilor şi disconfortul pe care aceştia îl creează cetăţenilor din diverse zone ale oraşului.

În exprimarea nemulţumirii, avem în vedere şi condiţiile meteo nefavorabile de la începutul acestei luni şi până în jurul datei de 11.07.2018, dar nu putem să nu ţinem cont de faptul că, în calitate de operator al serviciului, aveţi obligativitatea de a identifica toate zonele problemă de pe raza oraşului, care trebuie evaluate si tratate cu prioritate pentru a preîntâmpina, astfel, dezvoltarea necontrolată a populaţiilor de ţânţari”.