Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, anunta reluarea activitatii Punctului de Informare Turistica, amenajat in Pasajul Universitatii.

Primaria Municipiului Bucuresti:Bucurestenii si turistii sunt bineveniti sa redescopere farmecul Bucurestiului de odinioara si sa afle noutati despre Capitala Romaniei, intr-o atmosfera calda, alaturi de personalul care va oferi informatii profesioniste la orice intrebare legata de aspectul turistic al orasului.

Administratorii de obiective turistice si organizatorii de evenimente sunt asteptati sa isi prezinte, in interiorul Punctului de Informare Turistica, atractiile, produsele si tarifele pentru anul 2019.

Agentiile de turism din tara si de peste hotare sunt invitate sa viziteze Centrul de Informare si sa gaseasca, impreuna cu personalul, cele mai bune variante de realizare si imbunatatire a circuitelor turistice.

Citeste si...  Jurnalistul Radu Moraru bagă spaima în adversarele PSD-ului. Acestea ar fi adevăratele cifrele ale Partidelor

Informatii suplimentare

Programul de functionare pentru perioada urmatoare este:

Luni-Duminica: orele 10.00-18.00;

Contact: infoturist@ampt.ro

Telefon: 031.10.22.444 (in intervalul orar 10.00-18.00).