PMB Echipele Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucureşti actioneaza in teren pentru identificarea si cazarea persoanelor fara adapost .In Bucuresti se intervine la aceasta ora cu 188 de utilaje care aplica tratamente preventive antipolei, dar este pregatit pentru interventie intregul parc de utilaje

PMB incepand cu ora 20.00, operatorii de deszapezire au demarat aplicarea tratamentelor cu material antiderapant cu 74 de utilaje, astfel incat traficul rutier sa se desfasoare in conditii de siguranta.

La aceasta ora numarul utilajelor a fost suplimentat, iar in Bucuresti actioneaza, in teren, 188 de utilaje.

In functie de evolutia fenomenelor meteorologice, intregul parc de utilaje care participa la aplicarea programelor de deszapezire si combatere polei este pregatit sa intervina.

Mentionam ca in prezent se intervine pe arterele cuprinse in Urgenta I, respectiv in zonele din proximitatea pantelor, rampelor, podurilor, dar si pe arterele cu trafic RATB, obiective sociale, institutii publice, institutii de invatamant etc. Ulterior, operatorii de deszapezire urmeaza sa intervina si pe arterele secundare, cuprinse in Urgenta II.

Citeste si...
Ce calităţi face din cafea un elixir al frumuseţii

In ceea ce priveste persoanele fara adapost, echipele DGASMB continua actiunile privind depistarea persoanelor fara adapost, in vederea cazarii acestora in centrele Municipalitatii. De asemenea, DGASMB monitorizeaza, in 141 de locatii, aproximativ 70 de persoane care refuza cazarea in centrele sociale, distribuind ceai si supa calda, precum si geci, bocanci, pături.

Precizam ca in acest moment in centrele DGASMB sunt cazate 317 persoane, din care 67 aduse in aceasta seara.

Reamintim ca Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti are deschis continuu (24/24) un Serviciu de urgente sociale, tel scurt 021.9524, la care bucurestenii pot sesiza cazurile de persoane fara adapost de pe raza Municipiului Bucuresti.

De asemenea, Primaria Municipiului Bucuresti pune la dispozitia cetatenilor numarul de telefon gratuit 0800.800.868, acolo unde acestia pot semnala eventuale probleme aparute in urma ninsorilor/precipitatiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.