PMB În urma articolului intitulat ,,Noi informaţii în cazul semafoarelor din Capitală care ar fi fost accesate ILEGAL. Ce nouă ipoteză iau în calcul anchetatorii”, publicat de către agenția de presă Mediafax și preluat de mai multe site-uri de știri, în care se menționează că:
,,Procurorii au ridicat mai multe laptopuri de la Compania Municipală a Managementului în dosarul privind semafoarele din Capitală care ar fi fost accesate ilegal, au precizat surse apropiate anchetei, care mai subliniază că există şi ipoteza ca, de fapt, să fi fost vorba de o defecţiune tehnică.”, facem următoarele precizări:

PMB : Excludem varianta unei defecțiuni tehnice in cazul semafoarelor :

Citeste si...
Suma care a stârnit CONTROVERSE - La cat se ridică bugetul estimat pentru preşedinţia României la Consiliul UE

1. Procurorii NU au ridicat laptopuri de la sediul Companiei Municipale Management Trafic București S.A.

2. După cum am anunțat și în comunicatele anterioare, excludem variantele unor defecțiuni tehnice sau erori umane. Personalul Companiei Municipale Management Trafic București S.A. este unul calificat, cu experiență de peste 10 ani în domeniu, perioadă în care nu s-a mai confruntat cu situații de genul celei semnalate anchetatorilor la sfârșitul lunii decembrie 2018.

3. Atragem atenția asupra faptului că, în lipsa unor comunicate oficiale din partea autorităților competente care anchetează cazul, știrile ,,pe surse”, care lansează diferite ipoteze, nu fac decât să inducă publicul în eroare.