PMB primaria Municipiului Bucuresti dezminte informatiile vehiculate in spatiul public de persoane lipsite de responsabilitate, ce au ca unic scop sa dezinformeze, sa starneasca panica in randul actualilor angajati si sa perturbe activitatea normala a serviciilor publice. Primaria Capitalei infirma, asadar, informatiile conform carora 1.200 de salariaţi din cadrul unor administratii subordonate ar ramane fara locuri de munca si reasigura personalul vizat de aceste schimbari, ca va fi reangajat.

PMB Concret, in ceea ce-i priveste pe angajatii Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement, acestia vor fi preluati de 3 companii municipale, respectiv Compania Municipala Intretinerea Arborilor si Spatiului Verde, Compania Municipala Parcuri si Gradini, Compania Municipala Agrement. Dintr-un total de 470 de angajati ALPAB, 213 vor fi transferati catre noua Directie Generala de Administratie, restul de personal urmand a fi preluat de cele trei companii.

Citeste si...  Gigi Becali face ambitie pe bani grei. Vezi pe cine a luat, doar ca sa nu-l ia Dinamo

Referitor la Administratia Fondului Imobiliar, 10 angajati ai acestei institutii, dintr-un total de 153, au fost deja incadrati pe posturi in cadrul Companiei Municipale Imobiliare, urmand ca ceilalti sa fie preluati de Directia Generala de Administratie.