Partidul lui Dacian Cioloş încasează lovitură după lovitură în urma declaraţiilor controversate făcute de Oana Bogdan, membră în conducerea PLUS. Marius Bostan, ministru pentru Societatea Informaţională în Guvernul Cioloş, o compară pe Oana Bogdan cu Ion Iliescu, iar ideologia promovată de aceasta o numeşte „sexo-marxism”.

„Ion Ilici Iliescu spunea „proprietatea este un moft” într-un anumit context privind retrocedările.

Acum văd că unii gândesc mult mai departe și sunt mai de stânga decât tătucul și spun că se va desființa. Alături de agricultură. Și vom elibera toți porcii domesticiți care se vor sălbătici. Eu nu cred că acești porci se pot înmulți necontrolat și vor putea câștiga și alegerile în anumite teritorii, dar totuși poate cineva va scrie o carte despre această imaginară Nouă Fermă – 2084. Fiind a doua carte pe subiect cred că se va numi Ferma Proștilor cu Diploma. În timpul vieții mele voi încerca să nu ajungem să mâncam numai ce culegem și nu vom trăi în grupuri în loc de cupluri. Se pare că sexo-marxismul prinde teren din ce în ce mai mult. Din nou.

Nu vă spun cum va arăta arhitectura viitorului. Totul o fermă uriașă unde Guvernul va administra terenurile. Va fi totul sistematizat. Nu numai la noi ci pe tot teritoriul Uniunii.

Citeste si...  Dacian Cioloş avertizat printr-o scrisoare: “Nu ne falimentaţi”

Oare cine va fi Komisar?

Sunt siderat de explicațiile cu UBER, carsharing, AIRBNB sunt străvezii, acestea sunt niște forme de închiriere mai avansată, bazate pe tehnologie. Cineva este proprietarul mașinilor cu care ne plimbăm și caselor în care vrem să plătim mai puțin.

Postez acest text pentru prietenii mei, care mă tot sună, pentru a fi clar că nu împărtășesc aceste opinii ale Oanei Maria Bogdan. Ba din contră! Am simțit un mare disconfort intelectual când am văzut că „roata motrice” a Partidului Plus continuă cu explicațiile savante. Nimeni nu o poate opri se pare. Ba mai mult explică cum Președintele nu a avut un proiect de țară.

Oare ar fi dorit ca Președintele să desființeze proprietatea și să meargă în grupuri în loc de cupluri?

Precizez că nu sunt membru al Partidului Plus, am fost membru numai în PNT în anii 90, unde am militat pentru ordinea proprietății private, morală creștină, patriotism luminat, democrație, stat de drept și integrare euro-atlantică”, scrie Marius Bostan pe Facebook.