Pilotul unui avion Airbus A320 al companiei American Airlines (AA) a raportat o întâlnire cu un OZN, descris sub forma unui „obiect cilindric lung”, care a zburat cu viteză mare deasupra sa. Evenimentul s-a petrecut pe 21 februarie, deasupra statului american New Mexico, în momentul în care aeronava AA efectua un zbor de la Cincinnati cu destinaţia Phoenix, informează NBC News.

FBI a declarat că a fost informat în legătură cu acest incident.

Pilotul unui avion în timpul zborului, pe la orele prânzului, pilotul american a luat brusc legătura cu centrul de control al traficului aerian din Albuquerque şi a raportat ciudata întâlnire cu obiectul zburător rămas până în acest moment neidentificat.

„Aveţi ceva ţinte pe aici?”, a întrebat pilotul.

Tocmai a trecut ceva pe deasupra noastră care – detest să spun treaba asta – seamănă cu un obiect cilindric lung

„A fost ceva care semăna cu o rachetă de croazieră, care se deplasa cu viteză foarte mare deasupra şi în dreapta noastră”, a declarat comandantul aeronavei.

Autoritatea Aeronautică Civilă din SUA a precizat, într-un comunicat, că „niciun controlor de trafic aerian nu a văzut vreun obiect în zonă pe ecranele radarelor”.

American Airlines a confirmat că respectivul apel radio provine de la unul din zborurile companiei şi le-a sugerat ziariştilor să se adreseze FBI-ului dacă au alte întrebăr


Citeste si...
Economia italiană, intr-o situatie grea. Recesiunea pare iminenta