Sâmbătă a avut loc Congresul Partidului Puterii Umaniste (social liberal), la care a participat și Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4. La acest eveniment, umaniștii lui , și-au desemnat candidatul la prezidențiale, în persoana Ramonei Ioana Bruynseels, fost consilier guvernamental.

Să ne apucăm de construit! ” , a declarat Piedone, la Congresul PPU.

“După 25 de ani de experiență în administrația publică locală și câteva rânduri de alegeri câștigate, am învățat că nimeni nu se naște cel mai bun primar, cel mai bun președinte sau cel mai bun lider de partid, însă aproape oricine poate deveni cel mai bun “pe felia lui”, dacă …(mare secret, nu stiu daca să-l spun)… MUNCEȘTE. Sunt sigur că pe unii i-am pierdut deja. “Piedone, lasă-ne, tată, cu textele astea depășite! Nu mai bine, în loc să muncesc, îmi pun cineva o vorbă bună? Sau mă strecor în partidul care a câștigat alegerile? Ori, și mai bine, astept liniștit să facă cineva o alianță deșteaptă, care să mă arunce direct în rotița de cașcaval? Pe termen scurt, după norocul și rudele fiecăruia, poate merge și așa, pe scurtătură. Dar mie nu îmi place pe scurtătură. (…) Tot ce am construit prin muncă serioasă, grea, începută în zori și terminată seara târziu, a rămas! (…) În partidul nostru, (…) modelul politic pe care îl promovăm și doctrina sunt inspirate de un om , profesorul Dan Voiculescu, care a construit enorm, plecând de la zero. Așa că mi-am zis că mă potrivesc cu locul. Sunt printre ai mei. (…) Dragi colegi umaniști, să trecem la treabă! Să ne întărim organizațiile , să ne ajutăm comunitățile, să oferim românilor, prin FORȚA EXEMPLULUI NOSTRU, încredere și o viață mai bună. Să ne apucăm de construit! ” , a declarat Piedone, la Congresul PPU.

Citeste si...
Dan Voiculescu: Regimul lui Băsescu este îngenuncheat şi înfrânt în faţa istoriei

Cine este de fapt Ramona Ioana Bruynseels are un CV de invidiat în politică:

Trecutul noii candidate pentru funcția supremă în stat este foarte bogat. Ramona-Ioana Bruynseels a fost numită consiliera premierului Viorica Dancila, în decembrie anul trecut, dar demisionat după alegerile europarlamentare.

Ramona-Ioana Bruynseels a fost, de asemenea, în perioada 2015-2016, specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea,

În noiembrie 2017, Ramona-Ioana Lohan, așa cum se numea pe atunci, înainte de a se căsători cu Dominic Bruynseels, fost președinte executiv al BCR România, acum șef la First Bank, Ramona-Ioana Lohan a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose Până atunci, Ramona-Ioana Lohan fusese consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului.

Fosta consultantă a lui Gabriel Oprea este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţin că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă.

În vârstă de 40 de ani, Ramona-Ioana Bruynseels a ajuns, în 2012, în Iohannesburg – Africa de Sud – unde a făcut voluntariat pentru o organizație neguvernamentală, profilată pe îngrijire copii abandonați și infectați cu HIV. Pe când era copil, la 15 ani, a colaborat cu radioul public.

În scurt timp, a devenit vicepreședinte pentru dezvoltare regională al Camerei de Comerț a României din Ghana. Apoi, a fost admisă într-una dintre cele mai prestigioase universități din lume – Harvard University, John F. Kennedy School of Government, într-un program care pregătește lideri pentru țările în curs de dezvoltare. La Harvard, a cunoscut politicieni de prim rang ai SUA, printre care fostul vicepreședinte al SUA, Joe Biden.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.