Unde putea fi mai potrivit pentru Paul Surugiu-Fuego să-și celebreze ziua de naștere dacă nu în marea familie a Televiziunii Române, chiar la TVR 2, în emisiunea sa estivală?

Pe 23 august, este petrecere mare pe plaja din Jupiter, pentru că Paul Surugiu-Fuego împlinește 43 de ani și, pentru prima oară în cei 25 de ani de carieră, și-i sărbătorește chiar la televizor.

Într-o formă de zile mari. Fuego a trăit, în acest an, schimbări majore și împliniri nenumărate. A slăbit, a avut numeroase proiecte de succes, expoziții de pictură, a realizat trei turnee naționale, a lansat două albume de studio și a devenit vedeta TVR 2 cu show-urile „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” și „DRAG DE MAREA MEA!”

Astfel că nu se putea să nu-și facă ziua fix acolo unde-i place cel mai tare…în mijlocul publicului, direct pe nisipul fierbinte, alături de prieteni dragi și invitați speciali, aflând chiar de la el ce-și mai dorește de la viață!

Petrecerea va fi garantată.

Minunata Elena Stroe, om de cultură al Constanței și prietenă apropiată, se va ocupa de surpriza dulce.

Citeste si...  Alexandra Stan aruncă bomba

Îi vor cânta, pe rând, artiști dragi, care propun diversitate muzicală și culturală. Celebra piesă „Un trandafir crește la firida mea” va răsuna pentru Paul, cântată chiar de cel care a lansat-o, Stelu Enache, care vine cu muzică machedonească.

Ionuț Galani, alături de Ansamblul Asteria, propune două piese grecești de petrecere, iar actrița Mirela Pană vine cu o urare specifică ei.

Toți colegii îi vor cânta, în diverse limbi și dialecte, sărbătoritului nostru. Surprizele se vor ține lanț, muzica de calitate va antrena atmosfera, iar Fuego a pregătit și el ceva special admiratorilor săi – va lansa, în premieră, o piesă de excepție, unplugged, dedicată mamei sale, un viitor șlagăr, emoționant, realizat împreună cu Vlad Crețu – MAMA, TE IUBESC!

Program de difuzare:

TVR 2: vineri, ora 17:45, sâmbătă, ora 14:00.

TVR HD: vineri, ora 17:45, duminică, ora 13:00

TVR Internațional: duminică, ora 17:00, ora României

TVR MOLDOVA: duminică, ora 15:10