Șapte percheziţii domiciliare au fost desfăşurate, în această dimineaţă, de către poliţiştii din Ilfov, la locuinţele membrilor unei grupări de spărgători de case și de mașini. Oamenii legii au stabilit că, în ultimele trei luni, cei șase hoți au furat din municipiul București, precum și din orașele Pantelimon și Voluntari.

banda_spargatori05_resize-465x390

În această dimineaţă, 25 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ilfov au descins la șapte domicilii de pe raza judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unor dosare penale instrumentate de poliţiştii din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul de Investigaţii Criminale, care vizează șase persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe şi din autoturisme, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov.

Din cercetări a reieşit că, în ultimele 3 luni, persoanele bănuite ar fi sustras bani şi bijuterii din mai multe locuinţe situate pe raza localităţilor Voluntari, Pantelimon şi Bucureşti, prejudiciul creat prin activitatea infracţională fiind estimat la 100.000 de lei.

În urma acţiunilor desfăşurate, doi suspecți au fost reţinuți şi urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si...  Percheziții la presupuși evazioniști din domeniul papetăriei