Sunt percheziţii la această oră la Primăria Timişoara. Procurorii DNA au descins la direcţia de urbanism şi verifică acte – autorizaţii de construire şi certificate de urbanism.

Perchezitii DNA la Primăria Timişoara:

Doi procurori DNA s-au prezentat luni, la sediul Primăria Timişoara şi au solicitat, prinr-o adresă, copii după documentele care au stat la baza emiterii unor autorizaţii de construcţie şi a unor certificate de urbanism.

Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara, a declarat că nu știe exact în ce dosar se fac aceste percheziții, dar consideră că este o speță mai veche, deoarece astăzi au fost solicitate acte suplimentare față de cele ridicate dățile trecute.

Perchezitii DNA la Primăria Timişoara:

„A rămas ca până mâine se fac copiile respective şi vor fi transmise la DNA pentru că se desfăşoară nişte cercetări, probabil în urma unor reclamaţii vizavi de acele autorizaţii şi certificate de urbanism. (…) Nu ştiu absolut nimic despre ce este vorba, este o listă de autorizaţii, nu am pus nicio întrebare nimănui. Eu nu pot să discut nimic. Mie îmi place să las anchetele să se desfăşoare fără să îmi întrec prerogativele. Dacă cineva a greşit, să dea socoteală pentru greşeala făcută”, a declarat primarul Tmişoarei, Nicolae Robu, într-o intervenţie telefonică la B1 TV, potrivit News.ro.

Citeste si...
Soția lui Adrian Mutu a făcut mult sport în perioada de izolare

Perchezitii DNA la Primăria Timişoara:

Procurorii DNA au mai descins la Primăria Timișoara, în 2018, când au fost ridicate acte care aveau legătură cu anveloparea mai multor blocuri.

Deocamdată nu se știe dacă cele două percheziții au legătură.

Sursa: Digi24, News.ro