Peste 200 de politisti efectueaza in cursului zilei de joi, inca de dimineata, perchezitii la mai mult eadrese din Bucuresti si alte judete. Vizate sunt in primul rand doua complexe comerciale. Percheziţiile sunt făcute  la 105 adrese din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Argeş, Giurgiu, Prahova, Cluj, Constanţa şi Vâlcea, potrivit Poliţiei Capitalei, iar Procurorii au emis 60 de mandate de aducere la audieri.
 
perchezitii
 
„Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că, în perioada 2012 – 2013, suspecţii au înregistrat contabil, în numele a trei firme fantomă, şi au declarat fiscal cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, derulând tranzacţii artificiale care nu au un conţinut economic şi nu pot fi utilizate în cadrul unor practici economice obişnuite, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale”, a arătat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.
 
Cercetarile se fac intr-un dosar de evaziune fiscala, in care prejudiciul se ridica la 22 milioane de lei, informeaza Antena 3.
Citeste si...
Percheziţii la o grupare de SPĂRGĂTORI care a speriat locuitorii din TREI ORAȘE. Hoții furau din case și din mașini