Cantaretul a depus zilele trecute, o solicitare, prin cere judecatorilor urgentarea dosarului in care fosta lui sotie este acuzata de furt.

 ”Este un termen ce are ca obiect urgentarea solutionarii dosarului penal”, a declarat avocatul lui Pepe, Bogdan Florin Cimbru. Dupa 4 ani de la depunerea plangerii nu s-au luat masuri nici astazi.

Desi timpul trece iar lucrurile pareau sa se limpezeasca, nu este deloc asa. Pepe doreste, cu orice pret, sa o vada inchisa pe Querida.

2108801

 «Desi mi-au golit casa si au disparut toate bunurile societatii mele, pana acum nimeni nu a intrebat de ele, nici macar nu au fost aduse in discutie. Am facut plangere ca societate comerciala, dar si ca persoana fizica. Toti au fost audiati evaziv, de ochii presei. Nimeni nu a intrebat de camerele de luat vederi, care au disparut si care pot elucida misterul banilor disparuti din seif. E o bataie de joc! Casa mea a fost vandalizata ca la Ceausescu, iar politia nu a facut nimic. Eu daca trec pe rosu mi se ia carnetul, nu sunt iertat», spunea suparat artistul.

Citeste si...  Mihaela Rădulescu și Ayan, numai buni de “Ninja Warrior”. Cum se antrenează în America

In ciuda iubirii , deja celebre, dintre cei doi, razboiul nu s-a alsat asteptat iar sentimentele au fost ingropate adanc!

Lipsita de noroc in dragoste, artista are insa parte de..bani. Asa cum si-a dorit. Posesoarea a unei sume imense de bani – circa 60 de milioane de euro, Oana Zavoranu isi continua viata de una singura facand fata razboaielor aprige care sunt duse impotriva sa.

loading...