Cântăreţul se simte atât de bine în pielea lui încât nu ar schimba nimic din viaţa sa de până acum

pepe-main

Pepe este un bărbat însurat extrem de fericit, mândru de fetiţa lui şi care a intrat în juriul de la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), după ce a testat postura de concurent timp de două sezoane. Cât despre gelozie, cântăreţul spune că nu are motive, dar asta nu înseamnă că a lăsat garda jos!

copyright-gabriela-arsenie-antena1-200214-tcdu5-ed-4-0061
Pepe, jurat la „Te cunosc de undeva”. Fotografii realizate de Gabriela Arsenie, Antena 1

Se simte bine în pielea de jurat, după tensiunile acumulate ca artist-concurent. „Se vede frumos, la fel de colorat şi de plin de energie ca şi până acum, doar că acum mă bucur de tot spectacolul. Asist la fiecare număr în parte cu mai multă atenţie şi sunt mai deconectat. Nu mai sunt la fel de concentrat ca atunci când aveam de interpretat câte un personaj, ca şi concurent”, spune artistul.

copyright-mihai-stetcu-antena-1-040214-tcdu5-2210

Fetiţa lui îl recunoaşte la televizor. „Da, mă recunoaşte. La început, acum câteva luni, m-a confundat, într-o revistă, cu Seleşi. Eu eram pe copertă. Am întrebat-o “Cine-i tati?”. Şi mi l-a arătat pe Seleşi. L-am sunat imediat şi l-am întrebat ce s-a întâmplat, despre ce e vorba. Acum, Maria ştie cine-i tati, îl vede şi la televizor. Chiar ieri, când am ajuns acasă de la filmare, se difuza Next Star (n.n. unde Pepe este în juriu). Era emisiunea în care a fost ea invitată alături de Raluca. Când m-a văzut, a început să se uite ba la mine, ba la televior, ba la mine, ba la televizor. Nu mai înţelegea nimic copilul, îţi dai seama”.

Spune că o răsfaţă extrem de mult pe Maria şi nu-i pare rău. „O răsfăţ la maximum. Nu pot să fiu autoritar cu fetiţa mea. Are doar un an şi jumătate, nu are cum să înţeleagă. Îmi ia telefonul din mână, dacă vorbesc, şi vorbeşte ea, varsă mâncarea pe mine şi se bucură, nu mă pot supăra pe ea! Dacă vrea la mine în braţe când am treabă, las orice pentru ea. E copilul meu, e bucuria sufletului meu”.

Cel mai mult îi place să o ţină în braţe, să-i bage degetele în ochi, să îl muşte, orice. „E greu de explicat în cuvinte cum e treaba asta cu copilul. În fiecare secundă se întâmplă ceva diferit”, povesteşte fericit Pepe.

copyright-gabriela-arsenie-antena1-200214-tcdu5-ed-4-0022

E adevărat că nu mai are foarte mult timp pentru el şi Raluca, soţia lui, dar se străduiesc să-şi facă. Nu uită de gesturile romantice, dese… „Unii au senzaţia că un cadou este ceva romantic. Eu cred că o declaraţie sinceră, dragostea şi respectul pe care i le porţi unei persoane, căldura cu care i te adresezi sunt mult mai romantice. Nu mă pot opri asupra unui singur gest, pentru că au fost multe”. În consecinţă, au în plan şi pe al doilea bebeluş, la care lucrează.

Este mulţumit cu toate realizările sale profesionale şi personale, motiv pentru care Pepe nu ar schimba nimic în viaţa sa. Dacă nu se apuca de muzică, poate „aş fi ajuns un sportiv de performanţă. Sau poate un om de afaceri. Nu-mi dau seama”, spune Pepe, într-un interviu acordat protvmagazin.ro

Citeste si...
Horia Brenciu este tratat regeşte în casă, înconjurat de cele şase fete!

1 COMENTARIU

Comments are closed.