Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, are o reputație de șofer teribil de ghinionist. De când s-a mutat în Anglia, tehnicianul spaniol a distrus patru mașini, în valoare de 460 de mii de lire sterline, adică 540 de mii de euro.

Pep Guardiola, 48 de ani, a făcut praf un Mercedes GLE de culoare neagră, în valoare de 80 de mii de lire, un Range Rover de 150 de mii, un Bentley argintiu de 200 de mii și un Mini Cooper de 30 de mii, scrie The Sun.

„Guardiola ‘a reușit’ să bage benzină în Range Rover-ul său pe motorină!”
Lu Martin și Pol Ballus, autorii volumui ”Orașul lui Pep: Construcția unei Superechipe”, chiar scriu despre ghinionul lui Guardiola la volan: ”Azi conduce Mercedesul său negru. Are o reputație de șofer nenorocos.

Citeste si...
Fratele Simonei Halep, criticat pentru modul in care si-a parcat Bentley-ul de 180.000 de euro in Constanta. FOTO

Aceasta e a patra mașină pe care o are de când a venit la Manchester. Oglinzile laterale nu supraviețuiesc pentru mult timp. ‘A reușit’, de asemenea, să bage benzină în Range Rover-ul său pe motorină.”

”Guardiola se pricepe la multe lucruri, dar șofatul nu e unul dintre ele. S-a chinuit pe șosele din Manchester și a avut câteva incidente”, a povestit un apropiat al lui Pep Guardiola.

Antrenorul catalan a ajuns la Manchester în 2016. A câștigat două titluri și o Cupă a Angliei cu „cetățenii” în această perioadă.