”Pana la urma, femeile ce vor?” se tot întreabă toată lumea, iar răspunsul nu a întârziat să apară și a fost dat chiar de către femei într-o postare pe site-ul eusuntfemeie.com.

”Respect. Si iubire. Reteta perfecta nu exista: iubirea este ca o noua reteta de incercat. Niciodata n-ai certitudinea ca lucrurile vor merge ca pe roate. Totul depinde de tine si de ingredientele tale. Adevarul este ca daca n-ai plans din dragoste, n-ai iubit cu adevarat. Adevarul este ca intr-o relatie stabila trebuie sa pastrezi un echilibru, sa pui sare si piper, iubire si pasiune, sa nu te izbesti de acel zid prea inalt numit monotonie.

Ce vor femeile? Pasiune, stimate domn. Apoi vor respect, iubire si sinceritate. Restul vine de la sine. Sa nu minti, sa nu te prefaci pentru ca n-are rost. Sexul? Da, conteaza. Nici mult, nici putin. Suficient. Insa sexul nu se povesteste ci se traieste. Tu si ea, pielea voastra si timpul care se opreste. Atat.

Citeste si...  AnnaLynne McCord a făcut ravagii pe plaja din Sydney

Femeia de langa tine, cea pe care o doresti cu nebunie, probabil se deosebeste de restul, nu o pacalesti cu trei complimente si un trandafir cumparat in graba. Nu! O cuceresti cu atitudinea, prin gesturile mici facute cu drag si cu privirea. Femeile isi doresc doua brate care sa le astepte in miez de noapte si doua buze ce le saruta fruntea in diminetile deloc speciale! Desi nu recunosc, ele isi doresc o poveste de neuitat, un “pentru totdeauna” adevarat.

Daca o compari cu restul, n-ai sa ajungi departe. Femeia vrea sa fie unica. De la inceput pana la sfarsit.”