Bomba mediatică de final de an o are protagonistă pe Valentina Pelinel. În cercurile mondene bucureştene se discută din ce în ce mai aprins că blonda l-ar face din nou tată pe Borcea, a cărui presupusă amantă este.

14-Valentina-Pelinel_Bolero24864_ecae3ed7fd

Anul 2014 a fost unul cu peripeţii pentru Valentina Pelinel, care s-a aflat în atenţia presei mai mult ca oricând. Şi nu datorită realizărilor profesionale, ci din cauza evenimentelor din viaţa personală, care s-au derulat pe repedeînainte. Sfârşitul de an pare să o aducă din nou în atenţie pe fosta doamnă Boureanu, care, după vizitele la Poarta Albă, puşcăria unde este închis Borcea, ar fi luat calea ginecologului.

Apropiaţi de-ai vedetei au lansat deja zvonul că aceasta ar fi însărcinată. Fostul manechin s-ar fi confesat unei prietene că Moş Crăciun i-a adus două dungi pe testul de sarcină. Se bârfeşte că, de când ar fi aflat, merge mai rar la evenimente mondene, pentru că greţurile şi stările de rău ar putea să o dea în vileag, şi mai des la o clinică de ginecologie. Bomba însă abia acum vine… Zvonul care s-a perpetuat rapid în cercurile înalte ale Capitalei se referă la paternitatea copilului, care ar fi pusă pe seama lui Cristi Borcea.
Valentina neagă sarcina

Asta, în condiţiile în care relaţia cu fostul soţ a îngheţat încă din primăvară, iar Valentina s-a declarat singură toată vara. Chiar şi când a fost surprinsă de paparazzi la poarta puşcăriei în care este închis bunul ei prieten Cristian Borcea, cel acuzat neoficial de divorţul dintre manechin şi politicianul Boureanu, Valentina a ales să păstreze tăcerea şi a refuzat să comenteze această relaţie.

Omul de afaceri a fost închis în această primăvară la Poarta Albă, dar s-a bucurat de câteva vizite pe care Pelinel i le-a făcut la închisoare, însoţită uneori chiar de omul de casă al lui Borcea. Contactată telefonic, Valentina Pelinel a negat că ar fi însărcinată. “Nici n-aş avea cu cine! Ştiu zvonul, am mai fost întrebată pe tema asta”, ne-a declarat ea, aparent amuzată.

Citeste si...  Boureanu jură că se lasă de Pelinel