08-fetita-agresata-shutterstock_6970507_0b829511b1

Un bărbat norvegian în vârstă de 59 de ani a fost reţinut, astăzi, după ce poliţiştii l-au urmărit până aproape de Ploieşti El este acuzat că racola băieţi de peste 10 ani, cu diferite grade de handicap, pe care îi abuza sexual.

Un norvegian de 59 de ani, acuzat de pedofilie, a fost arestat preventiv de Tribunalul Bucureşti.

Potrivit procurorilor DIICOT, bărbatul ar fi abuzat mai mulţi copii de doar 10 ani, cu dizabilităţi, după ce îi racola din centrul vechi al Capitalei.

Sâmbătă, bărbatul era filat de poliţişti, în aşteptarea autorizaţiei de percheziţie a locuinţei sale de la Piaţa Alba Iulia. Văzând că suspectul a ieşit din bloc şi s-a urcat în maşină, poliţiştii i-au cerut documentele, iar acesta a fugit în autoturism, fiind urmărit de autorităţi, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al DIICOT, Violeta Fotache.

În fuga sa, bărbatul a lovit mai multe maşini ale Poliţiei, cât şi civile, în Capitală. A fost urmărit până în localitatea Bărcăneşti, judeţul Prahova, unde a fost prins.

El a fost prezentat, duminică, magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, fiind arestat pentru 30 de zile.

În urma percheziţiilor, procurorii au găsit în locuinţa norvegianului mai multe materiale video pornografice cu minori.

Citeste si...  Bărbat arestat după ce a agresat sexual o fetiţă de 11 ani. Politiştii, uimiţi de filmările găsite la padofil