Surpriză de proporţii! Se vehiculează numele unui alt artist

 Vocea

Se zvonea că şefii de la Pro Tv negociau de zor cu Tudor Chirilă pentru fotoliul lăsat vacant de Horia Brenciu, din emisiunea Vocea României, cel din urmă plecând după nevastă, la Anteana 1.

CalinGoia

Negocierile cu solistul trupei Vama nu au fost insa deloc simple, mai ales ca acesta are un program extrem de incarcat, el fiind si actor la Teatrul de Comedie din Bucuresti. In aceste conditii, sefii postului din Pache Protopopescu au venit cu o a doua propunere, pentru cazul in care Chirila refuza oferta: Calin Goia de la Voltaj.

Tudor Chirila

„Tudor nu a semnat inca contractul, iar sefii de la PRO s-au saturat sa tot fie amanati, asa ca au luat legatura cu Goia. Au vrut pe cineva care sa aiba cam acelasi profil cu Tudor Chirila si care sa aiba mare priza la public. Nu vor pe cineva cu experienta in televiziune, pentru ca vor sa-l formeze ei. Asa s-a intamplat cu Moga sau cu Smiley, pe care lumea nu-i stia decat de pe scena”, a povestit o sursa din Pro Tv pentru presa mondenă.

„Vocea Romaniei” este unul dintre putinele show-uri de la PRO TV care au scapat de „moarte” in aceasta primavara, cand foarte multe proiecte de succes ale postului au fost oprite, iar majoritatea vedetelor de calibru au migrat catre Antena 1.

Citeste si...
TRAIAN BĂSESCU rupe tăcerea