Focosa Ruby (29 de ani), poreclită Rubina, a reuşit să îmbine perfect cele două mari pasiuni ale ei: tatuajele şi animalele. Ana Claudia Grigore, aşa cum o cheamă în buletin, şi-a făcut recent cel de-al 17-lea tatuaj, într-o zonă extrem de sensibilă: între sâni.

Ruby a suportat cu stoicism ca artistul tatuator să-i deseneze cu cerneală capul unui tigru, care simbolizează, de fapt, portretul motanului tigrat Ghiţă, una dintre pisicile vedetei.

“Am acasă trei căţei şi trei pisici. Pe căţei îi cheamă: Diego, Alfiţa şi Fetiţa, iar pe pisici: Ghiţă, Puricel şi… Ghiţă (râde)”, ne spunea solista, în urmă cu doar câteva luni. 

Citeste si...  Parisul fierbe. Zeci de protestatari, retinuti de politie

Tigrul nu este singurul animal de pe corpul superb al solistei. Astfel, Ruby a ajuns să aibă 17 desene pe corp: numărul 15, care are legătură cu o fostă relaţie, o inimă pe care scrie „mamaia”, dedicată bunicii ei, o rândunică, pentru că stătea pe strada Rândunelelor în Medgidia, un pui de maimuţă, flori de hibiscus, două fundiţe pe picioare, dar şi o insulă cu şezlonguri şi palmieri pe fese şi coapse. Recent, solista a mai găsit loc pe piele pentru al 17-lea desen, tigrul din decolteu. 

Așa arată acum decolteul solistei