Pentru că oraşul „este înmormântat în zăpadă”, îi cer capul lui Sorin Oprescu

sorinel_oprescu

Liderul PDL, Cristian Poteraş, a declarat, într-o conferinţă de presă, că îi solicită demisia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, pentru modul în care a fost gestionată acţiunea de deszăpezire în Bucureşti, în condiţiile în care oraşul „este înmormântat în zăpadă”.

Poteraş a precizat că anual se cheltuiesc în Bucureşti pentru deszăpezire 100 de milioane de euro.

„Am vrea să-l întrebăm pe Sorin Oprescu unde sunt aceşti bani. Practic, Bucureştiul este înmormântat în zăpadă, copiii nu pot fi duşi la şcoală, oamenii nu pot pleca la serviciu, sunt aproape toţi blocaţi în casă”, a susţinut liderul PDL Bucureşti.

El a menţionat că solicită parchetelor şi Curţii de Conturi să demareze „de urgenţă anchete penale pentru verificarea modului în care aceşti 100 de milioane de euro sunt plătiţi anual pe deszăpezire”.

„PDL Bucureşti cere şi prefectului Capitalei, adică reprezentantul domnului Ponta, să amendeze de îndată pe ceilalţi primari USL din Capitală pentru afectarea gravă a vieţii oamenilor din oraş (…) Bucureştiul nu se vede de zăpadă, dar Oprescu se vede la televizor. Cinismul primarului general Sorin Oprescu este de cod roşu. PDL Bucureşti cere demisia inconştientului şi incompetentului telepolitician Sorin Oprescu”, a mai spus Poteraş.

 

 

 

 

Citeste si...
Amendă fabuloasă pentru Banca UniCredit. Vezi despre ce sumă e vorba şi de ce a fost dată