Paul Surugiu Fuego este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști, iar odată cu piesa „Îpodobește, mamă, bradul! „, au apărut și glumele de sezon. Dacă mulți au crezut că l-au deranjat aceste glume, ei bine, artistul are altă părere.

Paul Surugiu Fuego „Sunt imun, relaxat. Unele chiar îmi plac foarte tare şi fac şi eu, de multe ori, glume pe seama acestui trend, cu bradul. Au fost benefice mare parte din ele, pentru că mi-au crescut cota şi popularitatea.

 În general, eu apreciez umorul, dar pe cel de calitate, atunci când e făcut cu simţ de răspundere, argumentat, fără gratuităţi şi răutăcisme ieftine. Niciodată nu am fost afectat de lucrurile care nu sunt adevărate, de situaţiile în care anumiţi oameni vor să fie interesanţi cu orice preţ şi aleg metodele acestea simpliste, ieftine. Eu ştiu să-mi văd de drumul meu şi iată că, de 20 de ani deja, reuşesc să fiu pe buzele românilor, jucând şi două turnee anuale sold out. Glumeţii pot continua, iar interesanţii pot să ştie că locul meu rămâne aici, în timp ce al lor va dispărea curând, rămând în urmă un mare nimic”, a declarat Fuego, pentru Adevărul. Probabil că nu va avea vreme să împodobească bradul în familie, dar cu siguranță și-a găsit timp să le facă o urare de Sărbători românilor,  „Să aveți un Crăciun colindat de Rai luminat, să vă iubească toate bucuriile și să nu uitați, în anul acesta în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, să fiți buni români, să fiți omenoși, să fiți generoși, să vă prețuiți valorile și personalitățile culturale ale României. Și să nu uitați că România asta a noastră este o Românie atât de frumoasă pe care trebuie să o facem cunoscută peste granițele țării, o România care trebuie iubită și promovată. Vă iubesc pe toți!’, le-a spus românilor Paul Surugiu.

Citeste si...  INCENDIU în Pasajul Lujerului din București. Pompierii au intervenit de urgență