Mai plin de emoții, mai dinamic, mai spectaculos, cu mai multe surprize, cu povești despre simboluri autohtone și eroi ai țării noastre, noul sezon al emisiunii gazduaita  de Paul Surugiu Fuego „Drag de România mea!” intră în casele dumneavoastra, duminică, 10 martie, la TVR 2

Paul Surugiu-Fuego, gazda emisiunii, și-a propus, alături de echipa sa, să vă poarte într-o lume a calității, prezentându-vă modele veridice, oameni pentru care performanța și excelența sunt valori esențiale ale vieții și ale parcursului lor.

Nu vor lipsi momentele speciale, sensibile, diversitatea, duetele inedite și muzica de colecție, dar și bucuriile ce vor veni la pachet cu un divertisment de calitate, realizat la cel mai înalt nivel.

Prima ediție din sezonul al doilea al galelor “Drag de România mea!” vă prilejui nenumărate clipe emoționante. Unul dintre acestea este dedicat părinților noștri. Paul Surugiu-Fuego a pregătit un moment de colecție, pe versurile poeților Adrian Păunescu și Dumitru Matcovschi.

Tot în prima emisiune a noului sezon vom celebra și Femeia, prin mai multe surprize și prin prezența unui romantic incurabil, unul dintre cei mai iubiți artiști români, Gabriel Dorobanțu.

Bianca Ionescu, soprana și managerul Teatrului Național de Operetă și Musical, ne-a pregătit un moment special și un duet de excepție alături de Paul Surugiu-Fuego.

Vom continua să vă prezentăm, și în acest sezon, tinerii excepționali ai României, iar în prima ediție o vom avea invitată pe minunata Dora Gaitanovici, un muzician de excepție, care cântă la pian și la saxofon, compune muzică și scrie versuri.

Alături de Lucia Dumitrescu, care va cânta o piesă dedicată mamei, Paul Surugiu îi va aduce un omagiu Laurei Stoica, pe 9 martie împlinindu-se 13 ani de când aceasta ne-a părăsit prematur.

Citeste si...  Cum să te îmbraci de Crăciun – 4 sugestii pentru bărbați de la Adina Buzatu

Folk-ul va fi reprezentat de Maria Gheorghiu. Artista ne va purta în lumea muzicii sale și, împreună cu Fuego, va trezi simțăminte puternice de patriotism, printr-un moment dedicat tuturor eroilor români.

Folk-ul va fi reprezentat de Maria Gheorghiu. Artista ne va purta în lumea muzicii sale și, împreună cu Fuego, va trezi simțăminte puternice de patriotism, printr-un moment dedicat tuturor eroilor români.

Atmosfera va fi întreținută de band-ul emisiunii, “Supermarket”, și de baletul condus de Florin Mariș.

„Tot ce e bun, tot ce are valoare și ce poate face diferența dintre minciună și realitate merită continuat. Iată-ne, așadar, în cel de-al doilea sezon “Drag de România mea!” Vom continua poveștile noastre și vom aduce în fața voastră alți eroi care pot fi modele. Vom celebra diversitatea și vom face ca bucuriile să se țină lanț, într-un ritm și-un program de calitate. Sunt sigur că o clipă de omenie ar fi de-ajuns pentru a recunoaște măcar că România are ce oferi, că provocarea e multiplă și că, în cele din urmă, ea este în fiecare, mai simplă și mai umană decât noi toți la un loc. Vă aștept cu drag!” (Paul Surugiu-Fuego)

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15:00 şi 00:45

TVR HD: Duminică, ora 00:45

TVR Internațional: Duminică, ora 01:20 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00