Paul Surugiu-Fuego a fost premiat de către prestigioasa revista “LITERATURĂ ȘI ARTĂ”, din Republica Noldova! emisiunea “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” a primit premiul din partea marelui Academician Nicolae Dabija, pentru promovarea valorilor Românești pe cele doua maluri ale Prutului.

Începutul de an vine cu surprize și cu numeroase confirmări pentru noi! Am încheiat al treilea sezon “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, cu audiențe foarte bune, reușind să fim în sufletele voastre cu gale de colecție! Până la sezonul al patrulea, care va începe în martie, ne puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, cu momente spectaculoase! Vestea minunată pentru acest început de an pentru noi este faptul că am fost premiați pentru promovarea valorilor românești pe cele două maluri ale Prutului de către revista “LITERATURĂ ȘI ARTĂ”, cea mai importantă publicație culturală din Republica Moldova, acolo unde emisiunea noastră are mare succes, ea putând fi urmărită sâmbăta, de la ora 16.00! Premiul vine ca o împlinire a muncii unei echipe mici, dar dăruite, care-și pune sufletul și priceperea, în frunte cu Paul Surugiu, pentru a face lucruri minunate.

Citeste si...  FUEGO, IN TURNEU CU DRAG DE ROMÂNIA MEA !

Paul Surugiu-Fuego Mulțumeste mult pentru atentia acordată! Premiul acesta vine după altele două, primite în 2019, unul din partea ACTUALITATEA MUZICALĂ, Revista Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, și unul din partea RADAR DE MEDIA! Azi, de la 14.00 și de 22.00, pe TVR 2, puteți urmări “FUEGOVELIONUL”, la TVR 2!