Muzica este totul pentru Fuego, iar relaţia sa cu publicul a început acum mai bine de 20 de ani, când s-a lansat pe scena Festivalului Mamaia. Vocea puternică şi timbrul special cu care a fost înzestrat i-au asigurat drumul în viaţă şi fericirea! 

Artistul a dezvăluit şi faptul că scena nu a fost prima lui opţiune.

 

„Sunt un om implinit. Fac ceea ce mi place, fac cu are bucurie si nu regret nicio clipa ca an ales muzica, desi putina lume stie ca eu trebuia sa merg pe calea preotiei. Bunica si-a dorit ca sa ma duc la seminar sa fac teologia.”, spune Fuego. 

Unul dintre oamenii care i-au călăuzit paşii în carieră a fost poetul român de peste Prut Grigore Vieru. Colaborarea lor a început după ce Fuego a cântat celebra piesă ,,Casa părintească nu se vinde”.

Citeste si...  Magda Vasiliu a DIVORTAT in secret de sotul ei si s-a refugiat in bratele altui barbat

Familia i-a fost mereu alături. 
„Bunica din partea tatalui m-a crescut pe mine pana la varsta de 9-10 ani. Îmi vedeam parintii doar în weekend pentru ca ei au muncit foarte mult ei au muncit ca sa ma tina si in facultate , iar bunica din partea mamei, de fiecare data cand ma duc in Turda trebuie sa trec pe la bunica si crede ma ca ma duc mai mult pentru bunica”, a spus Fuego. 

Cel mai important lucru ca artist este să dai energie pozitivă publicului care te iubeşte, iar Fuego face acest lucru de când a urcat pentru prima oară pe scenă. Este un exemplu de ambiţie pentru tineri, dar şi pentru artiştii care vor să cucerească inimile oamenilor.

 
  • Dana I

    Un mare artist care a muncit enorm pentru ceea ce este astazi, un artist care pe langa marele sau talent, mereu a dat dovada de seriozitate si modestie!Felicitari si respect, Fuego!

  • Cati

    Cu talent, ambitie si multa munca, Fuego a reusit sa-si implineasca visul, sa-si faca un nume in muzica usoara romaneasca, iar publicul sau il apreciaza si-l iubeste atat pentru calitatile artistice deosebite, cat si pentru cele umane, de care a dat dovada intotdeauna, de-a lungul intregii cariere. Mult succes, noroc si numai bine!