Paul Anton se află în atenția lui Dinamo, dar până să decidă unde va juca în noul sezon a ales să vorbească despre noua conducere a „câinilor”.
Omul care dirijează din umbră noul proiect de la Dinamo: „La Getafe el conducea clubul, dar nu apărea în viața echipei”

Paul Anton a jucat în sezonul 2016/2017 la Getafe, unde se afla la acel moment Jose Melero Marin, om implicat acum în noul proiect de la Dinamo, alături de Pablo Cortacero: „Eu nu îl cunosc decât pe domnul Melero, am lucrat la Getafe cu el. E un profesionist, e puțin diferit față de cei din București, nu apare în viața echipei.

Știu că se ocupă de acte, în birouri, dar nu l-am întrebat niciodată dacă are bani. El conducea clubul, el era cu actele. Primul meu contact cu cei de la Getafe a fost cu domnul Melero. Referitor la Contra, cele mai bune performanțe din ultimii zece ani au fost obținute cu el, eu cred că e o mutare foarte bună”, a spus Paul Anton, la Digi Sport Matinal.

Paul Anton le-a pus pe ”hold” pe Dinamo și CFR Cluj! ”Au fost discuții, dar ținta mea e alta”
Paul Anton a rămas liber de contract după despărțirea de Samara și este dorit în Liga 1 de CFR Cluj și de Dinamo.

Mijlocașul central de 29 recunoaște că au fost discuții despre un posibil transfer al său la CFR Cluj sau la Dinamo, dar, deocamdată, nu vrea să ia o decizie finală în privința viitorului său.

”Da, e corect, am discutat cu CFR și cu Dinamo, dar până nu e negru pe alb, nu pot spune nimic. Am o familie, am 29 de ani și trebuie să gândesc pentru familia mea. Până acum am ales România, am ales uneori poate sentimental, dar acum am o vârstă.

Cred că am demonstrat ce pot în Liga 1. Perioada de transferuri e deschisă, vreau să mai aștept puțin să văd care e situația. Am avut o discuție cu Cosmin (n.r Contra), dar și cu Dan Petrescu. Discuții au fost, dar atât timp cât nu e nimic negru pe alb nu poți vorbi de o ofertă.

Momentan, țintea mea este să găsesc afară un contract avantajos, sunt în discuții și cu mai multe echipe din străinătate”, a declarat Paul Anton.


Citeste si...
Meciul România - Estonia se joacă marţi, pe Arena Naţională