Unul dintre ei s-a baricadat în casă apoi a fugit!

 judecatori

Patru magistraţi de la Tribunalul Bucureşti sunt suspectaţi de fapte de corupţie. DNA cere avizul CSM pentru arestarea lor.

Judecătorul Mircea Moldovan a fugit de acasă, după ce, iniţial, se baricadase în casă. Judecătorul Mircea Moldovan nu vrut să iasă din casă când au venit procurorii.

Patru judecători de la Tribunalul Bucureşti sunt suspectaţi de fapte de corupţie, trei dintre aceştia fiind duşi la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a li de aduce la cunoştinţă învinuirile pentru care sunt vizaţi, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, cei trei judecători ar fi fost ridicaţi de la Tribunalul Bucureşti, în baza unor mandate de aducere. Sursele judiciare au precizat că şi în cazul celui de-al patrulea judecător s-a emis mandat de aducere, dar acesta nu a fost deocamdată adus la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru că urmează să fie ridicat de acasă sau din alt loc.

Cei patru judecători sunt de la Secţia Comercială a Tribunalului Bucureşti şi sunt suspectaţi că ar fi săvârşit fapte de corupţie în legătură cu soluţionarea unor litigii în cauze de insolvenţă, în sensul că ar fi avut înţelegeri cu lichidatori judiciari, au mai spus sursele citate.

La DNA a fost solicitată o ambulanţă, pentru o persoană căreia i s-ar fi făcut rău, însă deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre unul dintre cei trei judecători.

 

 

Citeste si...  PROFITAND CA ESTE IN SPITAL, ARS, HOTII I-AU SPART CASA!