Ca in filmele ca gasnsteri, patru persoane care au comis mai multe infractiuni spargatori de locuinţe din  Buzău, Galaţi , Brăila au fost prinse în flagrant de poliţişti, din Buzău. Suspecţii au fugit cu o maşină,furata lovind două masini auto speciale ale Poliţiei, astfel că agenţii au tras mai multe focuri de armă cate infractori cei paru au fost prinşi la Brăila.

Potrivit Poliţiei Galaţi, patru persoane – doi bărbaţi de 35 şi 44 de ani, un adolescent de 17 ani şi o femeie de 38 de ani – toate din oraşul Galaţi, au fost prinse în flagrant ca in filme la Buzău, scrie news.ro.

Cei patru ar fi pătruns, prin forţarea şi escaladarea geamului termopan, în două apartamente din municipiul Buzău, de unde ar fi sustras bani, bunuri şi alte valori, prejudiciul fiind de 1.600 de lei.

Pentru a scăpa, suspecţii au lovit cu maşina două autospeciale ale Poliţiei, iar poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât în pneurile şi caroseria autoturismului în care se aflau aceştia.

Citeste si...  MIHAELA RADULESCU: IUBIREA E CA O MASINA!

Persoanele suspecte au reuşit să fugă, abandonând autoturismul şi bunurile sustrase, şi s-au deplasat cu un taxi spre municipiul Brăila unde au fost blocaţi în trafic de poliţiştii brăileni şi gălăţeni, fiind reţinuţi şi duşi la sediul Poliţiei Galaţi.

Ulterior, poliţiştii au făcut 6 percheziţii la locuinţele suspecţilor, unde au găsit bunuri, înscrisuri şi valori despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţă.

Cei patru au fost prezentaţi magistraţilor care au dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, în cazul celor doi bărbaţi şi al minorului, şi măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, în cazul femeii.

În continuare, poliţiştii de la Galaţi, Brăila si Buzau fac cercetări pentru a stabili numărul exact al furturilor comise în cele trei judeţe.

Citește și: Atenție, români! Se anunță două minivacanțe cu ocazia sărbătorilor de iarnă .