Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani, au fost surprinși, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, în timp ce furau catalizatoare de la mașini. Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Poliția Sector 3, au fost nevoiți să facă uz de armă.

Patru bărbați s-au deplasat cu două mașini și au vrut să scape, dar au fost prinși de polițiști, anunță Poliția Capitalei.

Cu ocazia depistării indivizilor la furat, a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri în plan vertical, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (două acte materiale, unul consumat și o tentativă) și pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestor bărbați.

Scandal în Prahova. Polițiștii au intervenit cu focuri de armă!
Un poliţist a folosit, duminică seară, în comuna prahoveană Tinosu, pistolul pentru a opri un scandal de proporţii între mai multe persoane.

Poliţiştii din Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi că în comuna Tinosu are loc un scandal între mai multe persoane.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe patrule, dar şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Întrucât persoanele implicate nu s-au supus somaţiei verbale, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare, persoanele implicate supunându-se ulterior.

Conform Poliţiei Prahova, nu s-au înregistrat victime.

Focuri de armă în fața unui liceu din Ploiești. Doi adolescenți, împușcați cu un pistol!
Un nou incident șocant cutremură societatea românească. Marți, 6 octombrie, în timpul unui conflict iscat între mai mulți adolescenți s-au tras focuri de armă! Încăierarea a avut loc chiar în fața unui liceu din Ploiești, doi dintre tineri fiind împușcați cu un pistol cu bile.

Botoșani: Doi bărbați care au violat și tâlhărit o tânără, reținuți! S-au tras focuri de armă
Doi bărbați din comuna Nicșeni, județul Botoșani, au fost reținuti pentru viol și tâlhărie calificată. Victima lor are doar 23 de ani. Pentru a-i prinde, polițiștii au făcut uz de armă.


Citeste si...
Groaznic! Accident în pasajul Unirii