Gigi Becali are propria versiune cu privire la votul său la referendumul din 6-7 octombrie şi susţine că nu a comis nicio ilegalitate, aşa cum susţine Autoritatea Electorală Permanentă.

 Gigi Becali a declarat că interdicţia pe care a primit-o de la instanţă se referă doar la dreptul de a alege şi a fi ales şi nu are nicidecum treabă cu referendumul. „Asta e meteahna, nu avem inteligenţă, ăsta e neamul nostru. În interdicţie spune clar că nu am voie să aleg pe cineva sau să particip eu la alegeri, dar nu spune că nu are voie să voteze. A alege e ceva şi a vota este altceva”, a spus Gigi Becali, la RTV

Citeste si...  99 DE LOVITURI DE BICI SI INCHISOARE!

„A vota în ceea ce priveşte Constitituţia, care consacră trăirea în societate, nu te poate opri nimeni. E chestie de nuanţă, dar nu avem discernământ juridic”, a continuat patronul FCSB.

Autoritatea Electorală Permanentă spune că pe numele lui Gigi Becali se va deschide dosar penal dacă va exista o plângere la adresa acestuia, dar afaceristul nu se teme de acest lucru. „El face plângere penală şi eu rugăciune. Şi îmi dă Dumnezeu judecător bun şi zice: are dreptate Becali. Cu Hristos şi crucea îmi dă Dumnezeu judecător şi îl spulberă pe cel care a făcut plângere satanica şi cu pixul lui Satan”, a încheiat Gigi Becali.