Gigi Becali are propria versiune cu privire la votul său la referendumul din 6-7 octombrie şi susţine că nu a comis nicio ilegalitate, aşa cum susţine Autoritatea Electorală Permanentă.

 Gigi Becali a declarat că interdicţia pe care a primit-o de la instanţă se referă doar la dreptul de a alege şi a fi ales şi nu are nicidecum treabă cu referendumul. „Asta e meteahna, nu avem inteligenţă, ăsta e neamul nostru. În interdicţie spune clar că nu am voie să aleg pe cineva sau să particip eu la alegeri, dar nu spune că nu are voie să voteze. A alege e ceva şi a vota este altceva”, a spus Gigi Becali, la RTV

Citeste si...
Gigi Becali e în culmea fericirii: "Hagi m-a eliberat!"

„A vota în ceea ce priveşte Constitituţia, care consacră trăirea în societate, nu te poate opri nimeni. E chestie de nuanţă, dar nu avem discernământ juridic”, a continuat patronul FCSB.

Autoritatea Electorală Permanentă spune că pe numele lui Gigi Becali se va deschide dosar penal dacă va exista o plângere la adresa acestuia, dar afaceristul nu se teme de acest lucru. „El face plângere penală şi eu rugăciune. Şi îmi dă Dumnezeu judecător bun şi zice: are dreptate Becali. Cu Hristos şi crucea îmi dă Dumnezeu judecător şi îl spulberă pe cel care a făcut plângere satanica şi cu pixul lui Satan”, a încheiat Gigi Becali.