Brian Hickerson, iubitul actriţei Hayden Panettiere, a fost arestat pentru violenţe conjugale. Actriţa a fost lovită cu pumnul în faţă.

Brian Hickerson, iubitul actriţei Hayden Panettiere, a fost arestat pentru violenţe conjugale pe 14 februarie, a confirmat poliţia americană săptămâna aceasta, pentru PageSix, potrivit Mediafax.ro.

Potrivit poliţiei, Brian Hickerson a lovit-o cu pumnul în faţă pe Hayden Panettiere, iar aceasta a reuşit să îl dea afară din casă. Poliţia a constatat faptul că actriţa avea urme de lovituri pe faţa „roşie şi tumefiată”.

Aceasta nu este pentru prima dată când Panettiere, star al serialelor „Heroes” şi „Nashville” – rol pentru care a fost nominalizată de două ori la Globurile de Aur -, este agresată de iubitul ei, cu care are o relaţie de peste un an.

Citeste si...  Raluca Dumitru i-a innebunit pe barbati

Anul trecut, omul de afaceri a fost arestat din acelaşi motiv, dar poliţia a renunţat la cercetări pentru că actriţa nu a dorit să depună mărturie. Ulterior, aceasta – care are un copil în vârstă de cinci ani cu pugilistul Wladimir Klitschko – şi-a asigurat fanii că „totul merge bine”.